KWF Benefietgala

Stichting Events2Cancer mag met gepaste trots bekend maken dat Singer-Songwriter Ray Klaassen vanaf heden de stichting als ambassadeur zal gaan vertegenwoordigen bij diverse acties en evenementen. Het bestuur van de stichting tekende kort geleden met Ray een overeenkomst waardoor Ray zich als ambassadeur zal gaan inzetten voor de stichting.

Ray verloor in 2002, op zijn 27e jarige leeftijd zijn vader aan kanker. Door deze ervaring weet Ray ook als geen ander hoe het is om iemand, zo dierbaar, te verliezen aan deze ziekte. Samen met Events2Cancer droomt Ray van een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. In zijn rol als ambassadeur maakt hij zich sterk om samen met Events2Cancer geld op te halen dat bijdraagt aan de missie van KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society (minder kanker, meer genezing en een beter kwaliteit van leven voor patienten).

“Door mijn stem te laten horen sta ik ook weer even stil bij mijn vader en zing ik over hem om een stukje dichter hij hem te zijn. Zo voelt dat tenminste voor mij. Helaas is mijn vader te vroeg gestorven aan een hersentumor. Met mijn muziek hoop ik een stukje troost te brengen voor anderen. Komende tijd zet ik me in om mij als ambassadeur zichtbaar te maken om bij te dragen aan t inzamelen van geld voor onderzoek tegen deze vreselijke ziekte.”

Ray Klaassen werd landelijk bekend door zijn deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland. Inmiddels diverse hitsingles verder, staat Ray op het punt een EP op te nemen en zijn de eerste stappen genomen voor een mooi concert verderop dit jaar.

Lees op http://www.events2cancer.nl/ambassadeur-rayklaassen/ meer over de samenwerking en de totstandkoming hiervan.